kolmapäev, 25. november 2015

Ehtelaegas/ Jewelry box

Eile õhtul käisin naabervallas Ülenurmes õppimas, kuidas teha advendikalendrit. See on selline pisikeste sahtlitega riiul. Mõõtudega 23x16x7cm
Juba enne õpituba teadsin, et ei taha kasutada klassikalisi jõuluvärve- punast ja rohelist. Mõtlesin hoopis, kuidas tütar saaks sellist advendikalendrit terve aasta läbi kasutada. Ja lahendus on imelihtne- tuleb luua printsessile mõeldud ehtelaegas.

Alustuseks tuleb muidugi valida endale meelepärased materjalid ja töövahendid. Ja Repsu Verandal leidus hulgaliselt ilusat ja veel kaunimat materjali :D
Nii oli valikut lausa raske teha, kuid koos õpetaja Enega leidsime siiski omavahel sobivad paberid ja kaunistused ja töövahendid üles.


Edasi on vaja vaid juhendamise järgi lõigata ja liimida ja kleepida. Tunnistan ausalt, et paberitöö on ikka tõsine nokitsemine! Aega kulub iga pisemagi asja peale. Õnneks oli Ene nii tore, et lubas meil töö kenasti ära lõpetada, hoolimata hilisest kellaajast. Ise oli abiks kaunistuste valimisel ja väljalõikamisel.
Valmis ehtelaegas nüüd iga külje pealt: 
Vasakul küljel lillekaunistus:
Paremal küljel printsessi kadunud king:
Tagantvaade:
Riiulid pealtvaates:

Ja muidugi sõidab Printsess oma tõllas, teed sillutavad kalliskivid ja tähed näitavad teed...
Pisike printsess saab oma ehtelaeka kätte pühapäeval, 1.advendil :D


SUMMARY:
Yesterday evening I went to the workshop in Ülenurme to learn how to make an Advent calendar. 
It is such a tiny shelf with drawers. Dimensions 23x16x7cm.
Even before the workshop I knew that I did not want to use the classic Christmas colours-red and green. I thought instead of how my daughter could use this box the whole year through. And the solution was easy- I have to create a  jewelry box for my princess.
All the needed supplys and the materials were available at workshop. With teachers further guidance we cut and glued and decorated.
My little princess will get her gift on Sunday, 1st advent.

5 kommentaari: