pühapäev, 9. august 2015

Võtsin 2 päeva puhata... / Took 2 days off...

Oli reede, 7.augusti hommikupoolik. Plaan oli rahulikult ärgata, hommikut süüa ning siis Pärnu poole sõitma hakata. Olime tütrega kahekesi ja mu kallis õeke juba ootas meid. Väljasõit hilines veidi, sest ärkamine oli isegi liiga rahulik :P
Ühe korraliku peatuse tegime Viljandis, kolasime riidepoes ja raamatupoes ja lihtsalt olime niisama. Ma pole ammu olnud niisama :D Kogu aeg on ju midagi teha, kogu aeg on ju kiire-kiire-kiire. Väike näksimine ja teekond võiski jätkuda. Ilm oli soe ja aina kuumemaks läks. Aga sellest polnud midagi- ees ootas meri :D

It was Friday morning. Our plan was to wake up quietly and then start our journey to Pärnu. There was only two of us- my daughter and I. My sister allready was waiting for us. Departure was little bit late because we were too slow to wake up :)
We stopped in Viljandi for quick snack, went to clothes shop and bookstore. And were just like that, doing nothing specific. I haven't been "just like that" in a long time- allways busy-busy-busy.
The wheather was warm and it was getting hot but there was a sea waiting for us :D

Pärnusse jõudes oli õeke juba rannas. Kiiresti parkisime auto marketi ette ja suundusime samuti randa. Kuigi kohati tundus, et tuul on liiga tugev, siis rannas oli sellest vaid hea meel. Tuul tõi kogu sooja merevee randa ja niisama olla oli ilmatu mõnus. Kiiret polnud kuhugi. Lihtsalt istusid merevees või sõid kaldal maasikaid. Samal ajal oli Pärnu  rannas ka WEEKEND festival ja kogu see muusika ja meeletu tulede möll oli näha ja kuulda ka meie asukohta Mai rannas. Mõnus!

My sister was allready in the beach. Quickly we parked the car and headed to the beach as well. Although the wind seemed to be too strong it was pleasant in the beach. Wind brought the entire warm seawater to the beach. Speedy was nowhere. Just sitting on the shore of sea water and eating strawberries. At the same time, there was also WEEKEND Pärnu beach festival and all this frenetic music and lights, was seen and heard in our location in Mai beach. Unforgettable!


Niisama istudes ja mõnuledes möödus mitu tundi. Siis aga suundusime Pärnu poodidesse kolama ning hiljem juba õe juurde tuppa. Lapsed olid kuumast väsinud ja nii oli neil tore toas koos mängida.
Hommik algas samuti rahulikult ja laisalt. Kui kell 11 meie suundusime tagasi Tartu poole, siis õde koos pojaga läks jälle randa. Kraadiklaas näitas 27,5 *C ja tuult peaaegu polnud, õhk oli nii niiske, et polnud midagi hingata.

Just sitting down in the beach, it took several hours. Then we headed to Pärnu walk around the shops and then later to the sisters home. The children were tired, so it was nice them to play together inside.
The mext morning began quietly and idly as well. At 11 AM we were headed back to Tartu and my sister with her son went back to the beach. Thermometer showed 27.5 *C (=81.5*F), almost no wind, and the air was so damp that we had nothing to breathe.

Tagasiteel külastasime ka LOTTEMAA teemaparki. Olen väga rahul! 
On the way back we visited LOTTEMAA theme park. I am very pleased!




20km enne Tartut põikasime ka venna juurest läbi. Paar tundi ka seal jutuvada, mõnus grilline söömaaeg, saun :D Taevalik!
Koju jõudes, kell pool kümme, sähvis meie pea kohal äike ja sadas vihma. Olin väsinud ja ühtaegu välja puhanud :D

20kilometers before Tartu lives my brother. We visited them also. Few hours talking, light grilled dinner, sauna... Like in heaven!
When we arrived home, at 9.30 PM, there was heavy lightning and was raining. 
I was tired and at the same time well rested.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar