neljapäev, 25. detsember 2014

Jõuluüllatus x 3

Kõik sai alguse sellest, et poeg tellis oma sõbrale kingiks pajakindad. Kuna köök, kus need kasutusse lähevad on must-valgetes toonides, telliti punased pajakindad. Otsisin välja juba ammu salvestatud Sillulullu pajakinnaste õmblemise õpetuse ja töö läkski lahti. Lõikasin välja kolme paari jagu materjali. Kui töö oli valmis, leidis poeg, et need kõik sobivad tema sõpradele kingituseks.
Tütrega koos mängisime natuke helmestega. Väga head asjad on komplektid, kus õiged materjalid ja õpetused sees (Beaded Ornament Kit). Kokku sai ühest komplektist 24 ingikest, millest oma koju jäid vaid vähesed.
Tütrele oli lasteaeda vaja jõuluetenduse jaoks lumehelbekese kostüümi. Võtsin ette Burda 3/1996, valisin sealt põlle mudeli 131 ja valmis sai imeilus sinine kleidike. Tütre jaoks oli see muidugi üllatus- õmblesin terve esmaspäeva, et ta saaks teisipäeval seda kanda. Aega läks nii palju seetõttu, et kunstsiid hargneb nii metsikult. Olin sunnitud ka kõik siseõmblused kantima.
Ilusat jõuluaega kõigile!
Olge koos lähedastega, mõelege nendele, kes meist kaugel.
Olge lahked nende vastu, keda pole niimoodi õnnistatud kui meid endid!

2 kommentaari:

  1. Väga armas blogi!
    Tuli kohe tahtmine pajakindaid teha,vanad vajavadki väljavahetamist.
    saan aru,et ka Tartumaa blogija.Vaatan,et kerkib kena uus kodu ja arvan,et blogis seda jäädvustades on hea aastaid hiljem seda kõike meenutada.
    Jõudu blogimises!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh!
      Jah, juba praegu on hea vanade piltide pealt vaadata, kuidas kõik alguse sai. Kuid sellise veebipäeviku näol on hea ka kaugematele sõpradele ja sugulastele jooksvalt teada anda, millega me parasjagu tegeleme.

      Kustuta