teisipäev, 9. september 2014

Neli päeva järjest...

Mida teha, kui kogemata on sattunud NELI vaba päeva järjest- seda siis palgatööst...
Tegelikult on see suur õnnistus, sest on võimalik alustada suuremahuliste töödega ja need kindlalt ka ära lõpetada.
Laupäevase päeva kulutasin koos perega olemise peale- seda saab nii harva! Käisime laadal, turul ja veel mõnes poes kooli- ja lasteaia-alguse puhul uusi riideid/ jalatseid ostmas. Saime kokku kaugete Tln sugulastega, tegime sauna... Oli lihtsalt üks tore päev!
Pühapäeval siis rabasime tööd teha- aiapostid said Noormehel üle lihvitud ja värvitud, koos Abikaasaga ka mõned uued postid maase löödud. Uue maja vahelage sai juurde ehitatud. Mina koos Piigaga raadasin kraavikallast- paju- ja lepavõsa oli liialt kõrgeks ja laiaks kasvanud. Mina raiusin ja lõikasin, hiljem vedasime koos lõkkeplatsile. Lisaks võtsime üles 6 vaotäit sibulaid. Hoolimata sellest, et Piiga on alles 5-aastane, on ta igas aiatöös mulle abiks. Juba suvel rohis sibulaid ja korjas punaseid sõstraid ning peab tunnistama, et väga korralikult tegi oma tööd!
Esmaspäeval oli minul nö "kontoripäev"- jooksin ringi, ajasin asju, helistasin, õhtul oli lasteaias koosolek jne. Abikaasa aitas vanematel kartuli üles võtta ja sortida- sel aastal oli valikus vaid suured ja keskmised :)
Ja täna siis, ehk teisipäeval, istutasin maasikataimi, raadasin jälle võsa. Äial-ämmal on sel aastal palju õunu, seega tegime natuke ka õunamahla.  Kokku sai 33 liitrit toorest mahla- muist panen plastpudelitega sügavkülma, suurema osa kuumutan läbi ja purkidesse kaane alla. Mulle meeldib nii, et ma teen natuke korraga- siis jõuan õhtul mahla ka läbi kuumutada.
Vot sellised asjalikud puhkepäevad meil!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar